FAQ
Frequently Asked Questions

Wat is slecht-weer garantie?


Niets zo jammer dan dat uw geplande evenement letterlijk in het water valt. Om de pijn te verzachten heeft u bij Airtraction bij elke verhuur recht op slecht-weer garantie. Dit houdt in dat u de reservering kosteloos kan annuleren of herboeken. U kan uw gereserveerde attractie(s) annuleren tot 4u voor het afgesproken levermoment. Indien u reeds betaald zou hebben wordt dit automatisch terugbetaald. 

Op welke ondergrond kunnen de attracties gebruikt worden?


De attracties moeten gebruikt worden op een vlakke ondergrond. Dit, uiteraard, zonder scherpe voorwerpen waaraan de deelnemers zich kunnen verwonden of de attracties beschadigd kunnen worden. Dit kan zijn een grasveld, een sporthal, voetbalveld, ...

Hoeveel ruimte moet ik voorzien? 


De sweeper is een cirkel met een diameter van 10m. Daarbij moet u minstens 1m rondom rond de sweeper voorzien. De motor moet op 1,5m van de attracties kunnen staan.
De bumperballs hebben een diameter van 1,5m. Afhankelijk van het aantal bumperballs u huurt, moet de ruimte groot genoeg zijn om te kunnen spelen en lopen. 
De voetbaldarts is 4,5m hoog en breed en heeft een diepte van 3,5m. Aan beide speelvlakken moet u minstens een afstand van 6m voorzien om op een goede manier te kunnen trappen naar de voetbaldarts.

Hoe verloopt de betaling? 


U heeft twee keuzes. Enerzijds kan u ervoor kiezen om alles cash te betalen bij levering. Dit is dan zowel de huurwaarborg als de huurprijs. U krijgt op het einde van de huurperiode, en indien geen schade, uw huurwaarborg cash terug. Anderzijds kan u de vollegide som overschrijven. Opgepast, dit houdt wel in dat het geld op de rekening van Airtraction moet staan op de dag van de levering. Op het einde van de huurperiode wordt de huurwaarborg direct terug overgeschreven. 

Indien u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen!